Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 29

Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Zondag stond de tweede bekerwedstrijd op het programma. Gezien de hele wedstrijd was het een verdiende overwinning. De ruststand was 2 – 0 door doelpunten van Steef Damen en Jordi v. Leeuwen.

Na rust begonnen de Roodwitters heel slap en werd het nog 2 – 2 door doelpunten van (eigen goal) en Martijn Vrenken. 2 Minuten voor tijd scoorde Joep Damen in zijn eerste officiële wedstrijd zijn eerste doelpunt voor het eerste elftal en scoorde daarmee de dikverdiende 3 – 2 voor Rood-Wit’67/Plus.

Zondag 17 september Rood-Wit’67/Plus 1 – RKSVV 1, aanvang 14.30 uur. Rood-Wit’67/Plus heeft aan een gelijkspel voldoende om door te gaan naar de volgende bekerwedstrijd. De wedstrijdbal is geschonken door Via Tim Buurtpunt, Graafschap Hornelaan 77, Budel.