Rood-Wit67/Plus geeft een 3-1 voorsprong uit handen en verliest in blessuretijd met 3-5 van Neerkandia.

tel. 0495-519913

De Roodwitters begonnen fel aan de wedstrijd en Neerkandia had niets in te brengen in de eerste helft. De Roodwittters waren oppermachtig en Neerkandia kon geen enkele keer gevaarlijk worden. In de 18e minuut werd het 1-0. Goed druk zetten op de achterhoede en keeper door Geert Compen zorgde ervoor dat de bal (geschonken door de vette hanen), terecht kwam bij Steef Damen die onberispelijk de 1-0 scoorde. In de 30e minuut had Geert Compen de 2-0 kunnen maken maar zijn schot ging voorlangs. In de 38e minuut werd het wel 2-0. Een schot van Robin van Vuurden werd afgeketst en door de oplettende Mika van den Boomen ingetikt: 2-0.  Dit was ook de ruststand

De tweede helft gaf een heel ander beeld. Neerkandia was veel feller en de Roodwitters werden slordig met veel balverlies en verloren teveel duels. In de 50e minuut werd het
2-1 door een communicatie fout in de Rood-Wit67 defensie. Vijf minuten later was het verschil weer 2 doelpunten doordat Jordi van Leeuwen na een assist van Nick Verheggen beheerst de 3-1 maakte. Maar hierna een onherkenbaar Rood-Wit67. Neerkandia was heer en meester op het veld en het wachten was dan ook op de tegengoals. In de 60e minuut kon Tom Ras nog redding brengen door een kopbal uit een corner van de lijn te halen, maar 6 minuten later werd het 3-2 door Joep van Bussel die een vrije trap onhoudbaar in de kruising schoot. Drie minuten later werd het zelfs 3-3 door een afstandsschot van Max Verstappen. Neerkandia bleef de tweede helft de betere ploeg maar het zag er naar uit dat de wedstrijd in een gelijk spel zou eindigen. Helaas wist Neerkandia vervolgens in blessuretijd nog twee keer tot scoren te komen waardoor de einduitslag 3-5 werd.