Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

In een sportieve en goed geleide wedstrijd door scheidsrechter Oosrerom heeft een hard werkend Rood-Wit 67 een geflatteerde 4-1  zege behaald.

De roodwitters begonnen fel aan de wedstrijd en al in de 4e minuut kwamen ze op een
1-0 voorsprong. Een voorzet van Mika van den Boomen kwam terecht bij Rowan Jongen die vrij eenvoudig de 1-0 kon intikken. In de 22e minuut werd er op het middenveld balverlies geleden en kon Bjorn Kant vrij doorlopen en met een lobje verschalkte hij doelman Joep Lammers 1-1. De Roodwitters waren zeker de 1e helft de betere partij en kwamen dan ook in de 38e minuut op de verdiende voorsprong. Een perfecte voorzet van Jens Smits werd onhoudbaar ingekopt door Steef Damen: 2-1. Dit was ook de ruststand

Na rust kwam Liessel sterk opzetten en ze drongen de Roodwitters terug in de verdediging. Ze kregen enkele goede kansen maar de Rood-Wit 67 defensie hield goed stand. De Roodwitters bleven echter met uitvallen ook gevaarlijk. In de 60e minuut was er een goede aanval: via Mika van den Boomen en Geert Compen kwam de bal bij Steef Damen die de bal net over kopte. Een minuut later was het wel raak; een fraaie steekpass van Steef Damen bereikte Rowan Jongen die geen moment aarzelde en bekwaam de 3-1 maakte. Een minuut later had het 3-2 kunnen zijn maar een hard schot van Roy Vedder ging voorlangs. In de 75e minuut was er nog een kans voor Geert Compen maar zijn schot ging via de lat over. In de 86e minuut werd de wedstrijd beslist door Geert Compen die een prima voorzet van Jordi van Leeuwen keurig afronde: 4-1.

Een ietwat geflatteerde uitslag omdat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren maar nu zat het de Roodwitters een keer mee.