Rood-Wit67/Plus heeft tegen ODA een onnodige nederlaag geboekt in de strijd om degradatie.

7 maart 2024 6:15

Zoals vaker dit seizoen waren de Roodwitters de bovenliggende partij maar de drie punten bleven in Weert

Al in de 3e minuut kwamen de Roodwitters op achterstand Bryan Janga kon profiteren van slordig verdedigen van de Rood-Wit67 defensie. In de 26e minuut kwamen de Roodwitters weer op gelijke hoogte. Steef Damen ontfutselde de bal op het middenveld en na een lange dribbel schoot Steef van verre afstand de 1-1 binnen. Dit was ook verdiend want de Roodwitters waren beter en kregen ook de meeste kansen. Helaas werd hier te slordig mee om gesprongen. In de 36e minuut was het wederom Janga die een misverstand in de Rood-Wit defensie genadeloos afstrafte: 2-1. Dit was ook de ruststand.

In de 2e helft probeerden de Roodwitters nog wel aan te dringen maar op het moeilijk bespeelbare veld was goed voetbal onmogelijk. Zowel de Roodwitters als ODA konden weinig meer creëren. In de 83e minuut werd het uiteindelijk nog 3-1 door een doelpunt van Daan de Bie.

Eindstand 3-1

Volgende week zondag om 14.30 komt Liessel op bezoek. De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is geschonken door de fam. Derks, supporters van RoodWit'67/Plus