Weer kleine nederlaag Rood-Wit’67/Plus

28 september 2020 10:45

Rood-Wit’67/Plus 1 heeft in haar 2e competitiewedstrijd wederom een kleine nederlaag geleden. Dit keer was het RKSVN uit Neer die de Roodwitters van een overwinning afhield.

In de eerste helft was Rood-Wit’67/Plus de betere partij en had een licht veldoverwicht. De eerste kans was dan ook voor Rood-Wit’67/Plus. Na een mooie aanval via Maarten Derks en Robin van Vuurden kwam de bal bij Jordi van Leeuwen. Zijn schot ging helaas net langs de verkeerde kant van de paal. Rood-Wit’67/Plus kwam vooral via de rechter flank een aantal keren gevaarlijk door maar dit leverde geen doelpunten op. In de 20e minuut werd RKVSN voor de eerste keer gevaarlijk met een schot vanaf de 16 meter maar dit schot werd uitstekend gestopt door keeper Tom Lammers. Vlak voor rust was er een goede aanval via Jordi van Leeuwen en Geert Compen waardoor Nick Lucassen een schietkans kreeg. Helaas ging zijn schot over het doel.

Na rust ging het mis met de Roodwitters. In de 2e minuut na rust kreeg RKSVN een corner. Deze werd scherp ingedraaid en Tom Ras kon de bal nog van de lijn afhalen maar er werd daarna goed ingeschoten door Jasper Blauw van RKSVN 1 - 0. Hierna verloor Rood-Wit’67/Plus de controle over de wedstrijd en kon RKSVN uitlopen naar 3–0. In de 57e scoorde Jasper Blauw en in de 73e minuut  Mark Bex. Rood-Wit’67/Plus bleef hard werken voor een beter resultaat. In de 82e minuut resulteerde dit in de 1 – 3 door Geert Compen na een mooie pass van Robin van Vuurden. 5 Minuten vóór het eindsignaal gaf Robin weer een assist waardoor Maarten Derks kon scoren 2 - 3. De Roodwitters probeerden nog de gelijkmaker te forceren maar het bleef 3 – 2.

A.s. zondag Rood-Wit’67/Plus 1 – Egchel 1, aanvang 14.30 uur (toegang gratis).

Wedstrijdbal is geschonken door Jan en Greetje van der Kampen.