Graanmolen 4
6091PN
LEVEROY
tel. 0495-652087

Rood-Wit’67/Plus behaalde haar eerste overwinning en wat voor een. 90 Minuten lang was het eenrichtingsverkeer richting Leveroy goal en was het genieten. De Roodwitters waren heer en meester. Leveroy kwam er op wat speldenprikken na niet aan te pas. Rood-Wit’67/Plus opende in de 25e minuut de score. Een uitstekende voorzet van Jesse Biesmans kon Jordi v. Leeuwen bekwaam inschieten (0 – 1). 5 Minuten later was het Tom Ras die een uitstekende voorzet gaf aan Robin v. Vuurden die de stand op 0 – 2 bracht. Diverse kansen volgden nog. Ruststand 0 – 2. Ook na rust ging het Roodwit offensief onverminderd voort. Al in de 10e minuut na rust werd het 0 – 3. Robin v. Vuurden kon alleen richting Leveroy doel dribbelen. Beheerst scoorde Robin zijn 2e goal (0 – 3). 5 Minuten later kon Jordi v. Leeuwen zijn 2e goal scoren. Met een lage schuiver in de rechter benedenhoek liet hij de Leveroy doelman kansloos (0 – 4). In de 80e minuut kopte Jens Smits de eindstand van 0 – 5 tegen de touwen na een corner op maat.                                                                                                                 A.s. zondag 17 oktober staat de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus 1 – Nieuw Woensel 1 op het programma, aanvang 14.30 uur (toegang gratis).                                  De wedstrijdbal is geschonken door Hein Claassen Training With.