Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Rood-Wit’67/Plus is haar ongeslagen status kwijt. Tegen SVSH (2e op de ranglijst) werd het doelpuntrijke duel met maar liefst 6 – 3 verloren. Het was een wedstrijd met een hoog tempo. Het was ook de wedstrijd waarin de Roodwitters met 2 goals verschil op voorsprong kwamen (na 3x dit seizoen op een achterstand van 2 goals gestaan te hebben). Rood-Wit’67/Plus was vooral vóór rust de betere ploeg. Het was al na 4 minuten 1 – 0 door Harm Derks die de bal (geschonken door Cranendonck Verhuur BV uit Budel) uit een corner in de verre hoek schoot. Maar na 5 minuten was het al weer gelijk. Een buitenspelgoal was de aanleiding. Erwin Toonders maakte gebruik van deze misser van de scheids-rechter 1 – 1. De Roodwitters waren niet aangeslagen want 10 minuten hierna was het Steef Damen die na een voorzet op maat van Jelle v.d. Kruijs de 2 – 1 aantekende. Weer 5 minuten hierna hadden Steef Damen en Harm Derks beter verdiend. Hun inzetten gingen allebei net over, zoals ook die van Nick Lucassen die in de 34e minuut net naast schoot. Rood-Wit’67/Plus kwam 5 minuten vóór rust op 3 – 1 door een kopbal van Jordi v. Leeuwen na een sublieme voorzet van Tom Ras. 1 Minuut voor rust kwam SVSH heel gelukkig aan de aansluitingstreffer. Een eigen goal was hiervan de oorzaak. Ruststand 3 – 2. De Roodwitters waren hierdoor aangeslagen, het hoge tempo was er na rust niet meer. SVSH bleef wel doorgaan in het hoge tempo. Ook de beide spitsen van SVSH kregen steeds meer ruimte. In de 53e minuut werd de snelle spits van SVSH Stefan Maas gelanceerd. Hij speelde de bal naar Erwin Toonders die beheerst scoorde 3–3. In de 59e minuut een steekbal op Stefan Maas, die voor de goal niet eigenzinnig was en de bal breed legde op de vrijstaande Erwin Toonders (hattrick) die de 3 – 4 kon intikken. De ingevallen Bram v. Mierlo scoorde met zijn 1e balcontact en met een klutsbal over keeper Joep Lammers in de 69e minuut 3 – 5. In de 75e minuut had dezelfde Bram een assist op Stefan Maas die de eindstand op 3 – 6 bepaalde. In het laatste kwartier waren de Roodwitters niet meer bij machte om de stand een draaglijker aanzien te geven. Zondag 31 oktober staat de wedstrijd Sterksel 1 – Rood-Wit’67/Plus 1 op het programma, aanvang 14.30 uur.