Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Rood-Wit’67/Plus speelde een prima wedstrijd met mooi en aantrekkelijk voetbal. Het toonde een juiste instelling met veel strijd en de wil om elke bal te willen hebben. De Roodwitters waren dan ook op alle fronten de betere ploeg. Het doelpuntrijke duel begon al in de 7e minuut toen Tom Roost over rechts de bal (geschonken door Kremers Installatietechniek BV uit Budel) prima voor legde op de vrijstaande Nick Lucassen die heel beheerst de bal in de rechter benedenhoek schoof (1 – 0). In de 14e minuut werd een kans van Steef Damen nog net aangeraakt en tot corner verwerkt. Maar 5 minuten hierna werd de wegdraaiende Steef in het strafschopgebied neer gelegd en was de goed leidende scheids v.d. Pas gedecideerd: strafschop. Tom Ras schoot de bal langs de linker paal 2 – 0. In de 28e minuut een bijna goal toen Harm Derks uit een directe vrije trap de bal tegen de lat schoot. In de 32e minuut onderschepte Nick Lucassen de bal na een verdedigingsfout van Egchel. Nick legde de bal breed op de vrijstaande Steef Damen die de bal gemakkelijk kon intikken 3 – 0. 4 Minuten voor tijd kwam Egchel uit het niets op 3 – 1, Frank Gielen plaatste de bal over keeper Joep Lammers 3 – 1, tevens ruststand. Na rust ging Rood-Wit’67/Plus gewoon door in haar aanvalsdrift om meer doelpunten te scoren, gewoon door met het onder druk zetten van de tegenstander en had hiermee succes in de 52e minuut. Na een lange aanval kwam de bal terecht bij de ingevallen Joery van Gils die de assist gaf aan de eveneens ingevallen Nick Verheggen die de bal knap inschoot 4 – 1. In de 59e minuut was Joery van Gils zeer attent om een afgeslagen bal in het doel te tikken 5 – 1. Joery bekroonde zijn sterke invalbeurt met een tweede treffer in de 72e minuut. Deze kwam tot stand na goed voorbereidend werk van Rowan Goyens en Nick Verheggen 6 – 1. Hierna had Rood-Wit’67/Plus nog een aantal mogelijkheden om de score verder op te voeren maar het bleef bij 6 – 1. A.s. zondag zijn alle elftallen vrij.