Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Net als vorige week keken de Roodwitters ook nu weer al snel tegen een 2 – 0 achterstand. Te weinig strijd en niet met de juiste instelling de wedstrijd beginnen waren de oorzaak. In de 27e min. resulteerde dit in een 0 – 1 achterstand. Dirceo Kroes schoot de bal (geschonken door erelid Jan v.d. Kampen en zijn vrouw Greetje) heel simpel vanaf 25 m. over keeper Joep Lammers. 5 Minuten later was het al 0 – 2. Een schot van Martijn v. Bussel van Olympia Boys werd nog wel geblokkeerd maar het daaropvolgend schot van Danny v.d. Berg verdween in de rechter benedenhoek. In de 38e min. kon Jordi v. Leeuwen na een corner van Tom Ras de 1 – 2 inkoppen. Dit was tevens de ruststand.                                 Ook na de thee kwamen de Roodwitters net als vorige week na enkele wissels beter uit de kleedkamer. 5 Minuten na rust schoot Robin v. Vuurden de bal veel te slap in voor de gelijkmaker. De verdiende gelijkmaker kwam wel in de 55e min. Een directe vrije trap, genomen door Maarten Derks werd iets van richting veranderd en verdween in de rechter benedenhoek, 2 – 2. In de 71e min. kreeg Olympia Boys onterecht een vrije trap te nemen. De hoge bal werd door Stefan v. Bussel in het doel geschoven en Rood-Wit’67/Plus keek voor de derde keer tegen een achterstand 2 – 3. De Roodwitters hadden in de 71e min. pech toen een schot van Jordi v. Leeuwen via de lat weer het veld inkaatste. De laatste 10 min. gooiden de Roodwitters alles op de aanval. Olympia Boys had veel moeite om onder de druk uit te komen. Pas 1 minuut vóór tijd scoorde Steef Damen met de kop de 3 – 3. Hadden de Roodwitters de energie van de tweede helft ook in de eerste helft gestopt dan had een overwinning er zeker in gezeten.                A.s. zondag 10 oktober staat de wedstrijd Leveroy 1 – Rood-Wit’67/Plus 1 op het programma, aanvang 14.30 uur.                                                              Opmerkelijk op deze zondag was dat de dames van Rood-Wit’67/Plus met maar liefst 26 – 0 wonnen.