Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Een ongeïnspireerd Rood-Wit’67/Plus verloor van SSE uit Someren Eind. Er stond voor de Roodwitters niets meer op het spel en dat was te zien. Toch begon de wedstrijd nog goed want al na 4 minuten was er een pass van Keanen Rullenraad op Tom Roost, toen weer naar Robin v. Vuurden, die Jordi v. Leeuwen de 1 – 0 liet scoren. Hierna golfde het spel op en neer met aan beide kanten goede scoringskansen. In de 33e minuut kwam de aansluitingstreffer via een kopbal van SSE-er Ruben Altena. In de 41e minuut schoot Robin v. Vuurden op doel via de arm van een SSE-er. Geen penalty besloot de scheidsrechter. Na 2 minuten in blessuretijd kopte Mikey Martens uit een corner de 1 – 2 in het doel. Dit was tevens de ruststand.

Binnen 10 minuten na de pauze kreeg Rood-Wit’67/Plus maar liefst
5 mogelijkheden om de gelijkmaker te scoren. De 5e mogelijkheid was wel raak
na een voorzet van Tom Roost kopte Robin v. Vuurden de bal (geschonken door Mooie Ouwe Zooi.nl van Marcel Aarts) in het doel 2 – 2. In de 61e minuut een corner genomen door Maarten Derks werd door Harm Derks verlengd naar Jordi v. Leeuwen die de
3 – 2 binnen schoot. In de 66e minuut kopte Ruben Altena (buitenspel maar scheidsrechter zag het anders) de gelijkmaker binnen 3 – 3. In de 73e minuut scoorde Erwin Altena, na onnodig balverlies van
Rood-Wit’67/Plus de 3 – 4 voor SSE. Hierna kreeg SSE nog enkele kansen waarvan in de 79e minuut de 3 – 5 viel. Uit een vrije trap kopte Ruben Altena die eindstand binnen.