Bennenbroekstraat 65
5712BL
SOMEREN
tel. 0493-491986

De eerste helft ging gelijk op met kansen voor beide teams. In de 4e minuut was de eerste kans voor SSE. Na een snelle aanval over links werd de bal hard ingeschoten maar doelman Joep Lammers kon redding brengen. Een minuut later kregen de Roodwitters hun eerste kans. Jordi v. Leeuwen passte de bal op de 16 naar Steef Damen die zijn schot gekeerd zag door keeper Roel Smits van SSE. In de 18e minuut kreeg Jordi v. Leeuwen een 2e kans maar zijn schot ging net over. In de 30e minuut een derde kans voor de Roodwitters. Een hard schot van Harm Derks werd goed gestopt door de doelman van SSE. Ruststand 0 – 0.
In de 2e helft een heel ander beeld.
Dankzij wat omzettingen in de rust kreeg SSE grip op de wedstrijd en was Rood-Wit 67/plus geen schim meer van de eerste helft. SSE was de betere ploeg. In de 57e minuut gaven de Roodwitters onnodig een corner weg en uit deze corner kon spits Erwin Altena vrij inkoppen 1 – 0. Meteen hierna kwamen de Roodwitters goed weg.
SSE dacht in de 66e minuut op 2 – 0 te komen maar de goed leidende scheidsrechter Straatman keurde de goal wegens buitenspel af. Dit was ook het geval in de 77e minuut. SSE dacht wederom op 2 – 0 te komen maar weer werd de goal afgekeurd wegens buitenspel. SSE bleef gevaarlijk en de Roodwitters kwamen een paar keer goed weg. In de 80e minuut een schot op de paal en een minuut later een schot op de lat. De laatste 10 minuten probeerde Rood-Wit 67/plus nog de gelijkmaker te forceren. Steef Damen kreeg nog een kopkans na een voorzet van de ingevallen Geert Compen en Jens Smits zag zij
n schot in de laatste minuut ook geen doel treffen. Eindstand 1 – 0.
Eerstvolgende wedstrijd: Zondag 5 februari: Rood-Wit’67/Plus 1 – SV Budel 1, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdbal geschonken door Stevens Televisies Budel-Schoot.