Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

In de uitwedstrijd tegen SV Budel van dit seizoen d.d. 25 september kon Rood-Wit’67/Plus nog goed mee in de eerste helft. In deze wedstrijd was het weer hetzelfde. SV Budel meer aan de bal en aan beide kanten kleine kansen. SV Budel hanteerde in de eerste helft hoofdzakelijk de lange bal en de Roodwitters konden daar af en toe onderuit voetballen. Al na 12 minuten nadat de prinsen van carnavalsvereniging De Heiknuuters (Budel-Dorplein), De Buulder Buk (Budel) en De Toeters (Budel-Schoot) om drie uur de aftrap hadden verricht was het enigszins verrassend al 1 – 0 voor de Roodwitters. Quinten Jongen, voor het eerst in de basis, passte op Jordi v. Leeuwen. Jordi schoot vervolgens de bal hoog richting Robin v. Vuurden die zijn duel met Wouter Spee won. Robin sprintte op rechts met bal (geschonken door Stevens Televisies uit Budel-Schoot) richting het Budel doel en schoot vanaf de rechter kant van circa 25 m in de verre hoek over doelman Ruud Smolenaers 1 – 0, een prachtig doelpunt. Hierna over en weer enkele kleine kansen maar vooralsnog geen doelpunten. In de 33e minuut een fout op het Roodwit middenveld was de aanleiding tot de 1 – 1. Rick Bogers ontving de bal op rechts en zette prachtig voor op de vrijstaande Wilgaard Vos die maar in hoefde te tikken 1 – 1. Tevens de ruststand. Na rust vergaten de Roodwitters er een schepje bovenop te doen. De duels werden verloren, de vechtlust en de er vol voor gaan mentaliteit ontbraken. In de 59e minuut een voorzet op rechts op maat van Rick Bogers op Jasper Beerten die uit een onmogelijke hoek de bal hard langs keeper Joep Lammers van Rood-Wit’67/Plus schoot 2 - 1. Deze voorsprong kwamen de Roodwitters niet meer te boven. Budel was hierna heer en meester. In de 68e minuut werd het 3 – 1 door een kopbal in de korte hoek van Jasper Beerten 3 – 1. 5 Minuten voor tijd schoot Stan v. Leeuwen uit een directe vrije trap vanaf dik 20 meter de bal rechtstreeks in de verre hoek 4 – 1. Hopelijk hebben de Roodwitters veel geleerd van deze wedstrijd, strijdend ten onder gaan mag maar dan moet die strijd ook na rust geleverd worden.