Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Rood-Wit’67/Plus begon nog goed aan de wedstrijd met een kopbal (8e minuut) uit een corner van Harm Derks. De bal, geschonken door de familie Derks supporters, ging net naast. De Roodwitters konden in deze wedstrijd geen moment in de wedstrijd komen. Dat lag ook aan de tegenstander want FC Oda was gedurende de hele wedstrijd het betere team. In de 22e minuut een schot op het Roodwit doel en in de rebound was het Roberto Leyba die gemakkelijk kon scoren 0 – 1. In de 29e minuut een goal van Bryan Janga na een individuele actie. 4 Minuten vóór rust Bryan Janga (zijn 2e doelpunt) na weer een individuele actie. Ruststand 0 – 3. Na rust een zelfde beeld. Rood-Wit’67/Plus kwam er niet aan te pas. In de 73e minuut een uitgespeelde aanval over drie schijven van FC Oda, die door Roberto Leyba (ook zijn 2e doelpunt) doeltreffend werd afgerond 0 – 4.

A.s. zondag: Rood-Wit’67/Plus – Lierop, aanvang 14.30 uur. Wedstrijdbal geschonken door: Hein Claassen, Training With.