Vrakkerveld 7
6002AZ
WEERT
tel. 0495-535850

Het was een wedstrijd met 2 verschillende helften. Rood-Wit’67/Plus was vooral voor rust beter dan FC Oda en had meer verdiend dan een 1 – 1 ruststand. Al in de eerste minuut lag de bal in het roodwit doel. Uit een corner scoorde Sven Schellekens de 1 – 0. Maar dat was ook het enige gevaarlijke moment van FC Oda. De Roodwitters hadden er wel meer. Een belangrijk moment in de wedstrijd was in de 20e minuut. Geert Compen scoorde 1 – 1. Vriend en vijand vond dat het geen buitenspel was ook de scheidsrechter niet. Toch ging hij even naar de grensrechter want die had gevlagd voor buitenspel. Na enig overleg werd de goal alsnog afgekeurd. Kort hierna schoot Keanen Rullenraad na een voorzet tegen de lat. Een kwartier voor het rustsignaal kwam de verdiende gelijkmaker. Uit een voorzet van Keanen Rullenraad schoot Geert Compen de bal keihard in het doel 1 – 1. in de 42e minuut schoot Jordi v. Leeuwen uit een prima voorzet de bal helaas net voor langs het doel. Ruststand: 1 – 1.

Na rust een heel andere wedstrijd. Rood-Wit’67/Plus speelde met weinig flair, onzorgvuldig en de (kop)duels werden niet gewonnen. FC Oda kwam daardoor meer en meer beter in de wedstrijd maar was ook feller.. Al na 5 minuten kwamen de Roodwitters goed weg. Uit een voorzet scoorde Sven Schellekens maar ook nu keurde de scheidsrechter op aangeven van de Roodwit grensrechter Willy v. Adelberg de goal af. Weer 5 minuten later een prima opgezet aanval via FC Oda speler Bryan Janga. De bal kwam terecht bij Sven Schellekens die de bal langs keeper Tom Lammers tikte 2 – 1. In de 61e minuut een vreemde actie van de Oda keeper. Een terug speelbal liet hij uitrollen tot bijna bij de cornervlag. Hierna trapte hij de bal weg precies in de voeten van Roodwitter Jordi v. Leeuwen. Vanaf wel 25 meter kon hij de bal in een leeg doel plaatsen 2 – 2. In de 74e minuut schoot FC Oda speler Sem de Graef uit een vrije trap de bal over het muurtje maar de bal ging tegen de lat. Net als vorige week kregen de Roodwitters op het laatst van de wedstrijd een penalty tegen na een onnodige handsbal. Nu werd de goal terecht goed gekeurd want de penalty, genomen door Bryan Janga, ging eerst tegen keeper Tom Lammers en kon Bryan hierna de bal alsnog in het doel tikken 3 – 2. Hierna zette Rood-Wit’67/Plus nog enkele keren aan met wat doelkansjes als gevolg. In de laatste minuut floot de scheidsrechter voor een directe vrije trap voor Rood-Wit’67/Plus. Alle Roodwitters gingen naar voren inclusief de keeper. De bal werd door FC Oda naar voren geknald en daar stond alleen Daan v.d. Linden. Hij had nog een lange weg te gaan maar wist de bal gemakkelijk in het lege doel te schieten 4 – 2.

Programma zondag 23 april Lierop 1 – Rood-Wit’67/Plus 1, aanvang 14.30u.