Philipsweg 1
6026RA
MAARHEEZE
tel. 0495-592483

Rood-Wit’67/Plus heeft de laatste competitiewedstrijd met 2 – 0 verloren van Maarheeze. Het was al snel duidelijk dat er niets meer op het spel stond. Het werd een gezapige wedstrijd waarbij Maarheeze een terechte overwinning behaalde.

De eerste helft gebeurde er bijzonder weinig. Pas in de 18e minuut was het schot van Jordi van Zon het eerste gevaarlijke moment van de wedstrijd..Veel balverlies bij de Roodwitters alsook bij Maarheeze, dat was het beeld van de eerste helft. Maarheeze probeerde gevaarlijk te worden met afstandsschoten maar doelman Dylan Heinrich had daar geen problemen mee. Rood-Wit’67/Plus kon in de eerste helft geen enkele kans creëren. Ook Maarheeze kon weinig creëren maar toch kwam Maarheeze op voorsprong. In de 38e minuut scoorde Jordi van Zon de 1 – 0 na een onoverzichtelijke situatie. De bal rolde via diverse spelers in het doel. Ruststand 1 – 0. De tweede helft hetzelfde beeld. Het leek wel zomeravondvoetbal. Geen strijd en veel balverlies aan beide kanten. In de 52e minuut kreeg Rood-Wit’67/Plus haar eerste kans. Via een uitval van Robin van Vuurden kwam de bal bij Jordi van Leeuwen die de bal net langs het doel schoot. Een minuut later schoot Nick Lucassen de bal net langs maar dat was ook de de laatste kans van de wedstrijd voor Rood-Wit’67/Plus. De Roodwitters drongen de laatste minuten nog aan en kregen in de 90e minuut nog een hoekschop te nemen. Keeper Dylan Heinrich ging mee naar voren. De corner werd afgeslagen en Joey van Hoof kon gemakkelijk de 2 – 0  intikken wat tevens de eindstand en einde competitie was.