Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Rood-Wit’67/Plus begon goed aan de wedstrijd en had in de 7e minuut haar eerste kans. Een schot van Jordi van Leeuwen ging net voor langs het doel. In de 19e minuut werd een voorzet van Nick Verheggen weg gewerkt en in de rebound schoot Nick Lucassen de bal (geschonken door Pierre Clement, supporter) net over. In de 31e minuut gaf Steef Damen een goede voorzet op Tom Ras maar helaas ging zijn schot ook voor langs het doel. Maarheeze werd hierna voor de eerste keer gevaarlijk en dat leverde meteen het eerste doelpunt op. Een geweldig schot van Maikel van Rijt van buiten de 16 was voor Roodwit doelman Joep Lammers onhoudbaar: 0 – 1. In de blessuretijd van de eerste helft kwamen de Roodwitters op gelijke hoogte. Een prima voorzet van Nick Verheggen werd door Nick Lucassen bekwaam ingetikt. Ruststand 1 – 1.

Was de eerste helft nog een gelijk opgaande wedstrijd, in de tweede helft was Rood-Wit’67/Plus de betere partij. De Roodwitters hadden diverse mogelijkheden om te scoren. Kansen waren er voor Jordi van Leeuwen en Robin van Vuurden maar beiden hadden pech in de afwerking. Maarheeze kon nog een keer gevaarlijk worden. Een goed schot van buiten de 16 belandde op de paal. De Roodwitters bleven het initiatief houden en het was dan ook wachten op de 2-1 maar die wilde maar niet vallen. Zelfs in de 93e minuut kon de ingevallen Geert Compen niet scoren toen hij oog in oog kwam met de doelverdediger van Maarheeze. Rood-Wit’67/Plus had gezien de tweede helft meer verdiend. Eindstand 1 – 1. Na de wedstrijd was de Rood-Wit kantine bevangen door deze Cranendonckse derby met veel gezelligheid.