Slobeendweg 6
5725BJ
HEUSDEN GEM ASTEN
tel. 0493-693000

Rood-Wit’67/Plus heeft ook zijn derde wedstrijd in de 4e klasse verloren. In Asten/Heusden werd met 1- 0 verloren van ONDO. De overwinning van ONDO was verdiend. De Roodwitters waren wel meer aan de bal maar werden afgetroefd in de duels. Ook in de omschakeling was ONDO steeds gevaarlijker. Dat het maar 1 – 0 bleef was mede te danken aan goed keeperswerk van doelman Joep Lammers. Rood-Wit’67/Plus begon goed aan de wedstrijd en had een licht veldoverwicht in het eerste half uur. In de 15e minuut ging Nick Verheggen goed door op links en zijn voorzet werd door Steef Damen net naast gekopt. Drie minuten later weer een voorzet van Nick Verheggen en dit maal kon Robin van Vuurden de bal niet in het doel krijgen. Hierna schakelde ONDO een tandje hoger en de Roodwitters verloren teveel duels. ONDO werd steeds gevaarlijker en net voor rust kwam ONDO op een 1 – 0 voorsprong. Na een goede aanval van Rood-Wit’67/Plus met een kans voor Nick Lucassen kwam ONDO er razendsnel uit en uit een voorzet van links schoof Rudi Nijssen de bal in het doel. Doelman Joep Lammers was kansloos. Ruststand 1 – 0. In de tweede helft nam Rood-Wit’67/Plus weer het initiatief en in de 50e minuut was het Keanen Rullenraad die een goede voorzet gaf op Nick Lucassen die perfect inkopte maar doelman Koen Bosch van ONDO had een prima redding. Hierna was Rood-Wit’67/Plus wel veel in balbezit maar echt gevaarlijk konden ze niet meer worden. De meeste kansen waren juist voor ONDO, echter doelman Joep Lammers voorkwam een grotere nederlaag.              A.s. zondag staat de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus – DESM op het programma, aanvang 14.30 uur.                                              Wedstrijdbal geschonken door Kremers Installatietechniek BV uit Budel.