Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Rood-Wit’67/Plus is eindelijk van de gehate 0 punten af. Tevens werden de eerste doelpunten van het seizoen gescoord. Door de
3 – 0 overwinning
op DESM werden goede zaken gedaan in de rangschikking. Rood-Wit’67/Plus steeg maar liefst 4 plaatsen en staat nu op een gedeelde 8e plaats. De laatste plaats werd afgestaan aan DESM. Het werd een dikverdiende overwinning. Op wat plaagstootjes na kwam DESM er niet aan te pas. De Roodwitters waren heer en meester. De openingstreffer viel al in de 4e minuut. Nick Verheggen passte de bal (geschonken door Kremers Installatietechniek BV uit Budel) diep op links naar Steef Damen. Steef ging door tot aan de achterlijn en plaatste de bal op de inkomende Robin v. Vuurden die de bal in het net tikte 1 – 0, het eerste doelpunt van het seizoen. 3 Minuten later had Steef zelf kunnen scoren maar hij raakte uit een corner vrij voor doel de bal totaal verkeerd. De Roodwitters bleven maar aanvallen maar het vizier stond nog niet op scherp anders was de ruststand wellicht
3 of 4 – 0 geweest. Na rust weer een aanvallend ingesteld
Rood-Wit’67/Plus met ook nu weer diverse kansen. In de 58e minuut werd Steef Damen in het strafschopgebied onderuit gehaald en de terecht gegeven penalty werd door Tom Roost feilloos ingeschoten 2 – 0. In de 80e minuut een schitterende pass van Steef Damen op rechts naar Nick Verheggen die de bal precies op het hoofd legde van Jordi v. Leeuwen. Hij kopte de bal in de verre hoek 3 – 0. Hierna kregen de Roodwitters nog 2 goede kansen, bij de eerste kans redde Nick v. Donschot van DESM bekwaam. Bij de 2e kans schoot Youri v. Gils de bal hoog over. A.s. zondag is er geen programma.