Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Rood-Wit’67/Plus deed afgelopen zondag tegen Leveroy goede zaken. De Roodwitters staan weer op de 2e plaats die recht geeft op promotiewedstrijden. Ook aan het doelsaldo (tegen Leveroy werd het    7 – 0) werd flink gewerkt en staan daarmee er beter voor dan concurrenten Nieuw Woensel en RKSVN. Die beide clubs spelen donderdag tegen elkaar. Een verlies van Nieuw Woensel zou het beste zijn voor Rood-Wit’67/Plus.

Leveroy kwam er in de eerste helft niet aan te pas. De ruststand was     6 – 0 maar dat had makkelijk meer dan 10 kunnen zijn. De eerste goal viel pas in de 11e min. Nick Lucassen schoot de bal, geschonken door Slenders Wooncomfort in Budel, vanaf 25m. achter de Leveroy keeper (een goede combinatie met Jordi v. Leeuwen, Robin v. Vuurden en Nick lag hieraan ten grondslag). Hierna ging het snel met de doelpunten. In de 19e min. schoot Nick Lucassen de bal (na een combinatie tussen Maarten Derks, Robin v. Vuurden en Nick) in de verre hoek 2 – 0. Een minuut later weer Nick Lucassen (na eentweettje met Jordi v. Leeuwen), nu in de korte hoek 3 – 0. Weer 1 minuut later stifte Geert Compen de   4 – 0 binnen. 5 Minuten later was het Maarten Derks die 2 verdedigers passeerde en de 5 – 0 in het net legde. Net voor rust werd het nog        6 – 0, weer was het Nick Lucassen die via een kluts met de keeper scoorde.
Na rust geloofden de Roodwitters het wel, het werd een gezapige        2e helft. De 7 - 0 viel in de 58e min. door Jelle v.d. Kruijs.                  Voor zondag 15 mei
Rood-Wit’67/Plus 1 – RKSVV 1 is de wedstrijdbal geschonken door supporter Pierre Clement. Ook is voor elke bezoeker op die zondag gratis brood met spek en eieren. EN huldigingswedstrijd Rob Damen (600 wedstrijden).