Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Rood-Wit’67/Plus begon goed aan de wedstrijd door steeds druk te houden op de Sterkselse verdediging. Daarbij werd ook nog goed gecombineerd. Helaas kwam het spel niet tot uitdrukking in het aantal doelpunten. De eerste echte kans voor Rood-Wit’67/Plus was in de 13e minuut. Jordi v. Leeuwen werd op rechts de diepte ingestuurd. Hij legde de bal (geschonken door de kleinkinderen van Louis Corstjens) precies op de kop van Robin v. Vuurden. Robin kopte de bal over de keeper van Sterksel Roy v. Wilderen 1 – 0. Hierna nog 2 goede kansen voor de Roodwitters die met iets meer rust in de aanname van de bal een doelpunt op hadden kunnen leveren. Ruststand 1 – 0. De 2e helft was er een om snel te vergeten. Of het nog aan het vrijdag Roodwit feest, het hobbelige veld of het te gehaast spelen lag zal voor de trainer ook een raadsel blijven. Na 4 minuten kwamen de Roodwitters goed weg. Een voorzet van Niels Kalkers van Sterksel kwam bij toeval tegen het hoofd van keeper Joep Lammers van Rood-Wit’67/Plus. De bal ketste niet naar de vrijstaande Sterksel spits en dat was maar goed ook. In de 54e minuut een goede voorzet van Robin v. Vuurden van links op de voor het doel vrijstaande Jesse Biesmans. Jesse was veel te gehaast en de bal ging hoog over. 2 Minuten later had Maarten Derks het geluk niet mee. Zijn schot van 35 meter scheerde de lat aan de verkeerde kant. In de 65e minuut zette Robin v. Vuurden van de linkerkant de bal voor. Nick Lucassen kon ongehinderd de bal naast de doelman plaatsen 2 – 0. Het spelbeeld bleef rommelig en zonder goede opbouw. Rood-Wit’67/Plus kreeg nog 2 kansen 1x voorzet van Keanen Rullenraad op Maarten Derks die alleen voor de Sterksel doelman faalde. In de laatste minuut een prachtige kopbal van Jordi v. Leeuwen die helaas net overging. In blessuretijd bepaalde Thijs Scheepers na een blunder in de Roodwit defensie de eindstand op 2 – 1.

Programma zondag 10 april Egchel 1 – Rood-Wit’67/Plus 1, aanvang 14.30 uur.