Kerkendijk 148 C
5712EX
SOMEREN
tel. 0493-492988

Rood-Wit’67/Plus heeft in de uitwedstrijd verloren van kampioens-kandidaat SVSH. SVSH boekte een verdiende 5 – 0 overwinning en was bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. De Roodwitters begonnen nog wel goed aan de wedstrijd en zette veel druk waar de tegenstander veel moeite mee had. Het eerste kleine kansje was dan ook voor Rood-Wit’67/Plus. In de 11e minuut zette Robin van Vuurden goed druk en gaf een pass aan Steef Damen die de keeper op zijn weg vond. Na ‘n minuut of 20 nam SVSH het initiatief over en werd steeds gevaarlijker. Met name de spits van SVSH Stefan Maas was ‘n plaag voor de Roodwit defensie. In de 24e minuut ging een hard schot van SVSH nog net over en in de 28e minuut werd een goal afgekeurd wegens buitenspel. Een minuut later kon Roodwit doelman Joep Lammers nog redding brengen na weer een goede aanval van SVSH maar uit de corner die daaruit volgde kwam de 1 – 0 door Tijn van de Tillaar. Vanaf dat moment keerde de wedstrijd en liet SVSH zien waarom ze bovenaan staan. De Roodwit achterhoede had geen vat op het goede combinatiespel en de snelle spitsen. In de 44e minuut werd het 2 – 0 door weer Tijn van de Tillaar en het was aan keeper Joep Lammers te danken dat de score niet hoger op liep. Na de rust hetzelfde beeld. Een sterk SVSH was heer en meester en kon uitlopen naar 5 – 0 door achtereenvolgens Mike van de Moosdijk, Erwin Toonders en Stefan Maas. Rood-Wit’67/Plus kon hier niets tegenover stellen en kon zelfs geen enkele kans creëeren in de tweede helft. Nog vermeldenswaardig is dat de scheidsrechter Piotr Ptak een foutloze wedstrijd floot. De Roodwitters moeten zich nu richten op plaats 2 of 3 om nacompetitie te gaan spelen.

Programma donderdag 24 maart RKSVV 1 – Rood-Wit’67/Plus 1, aanvang 20.00 uur.                                                                    Programma zondag 27 maart Olympia Boys 1 – Rood-Wit’67/Plus 1, aanvang 14.30 uur.