Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Rood-Wit’67/plus boekte afgelopen donderdag een belangrijke overwinning in strijd om het kampioenschap danwel de 2e plaats in de rangschikking die ook promotie kan betekenen. Eindse Boys werd met 3 – 0 verslagen. In de 1e minuut hadden de Roodwitters het geluk aan hun zijde toen de bal (geschonken door Verheggen Beheer Cranendonck BV) na een schot van de spits van Eindse Boys tegen de paal rolde. Dit was dan ook de enige kans die Eindse Boys in deze wedstrijd kreeg. Rood-Wit’67/Plus was gedurende de hele wedstrijd de betere ploeg met veel inzet en diverse mooie aanvallen. Het duurde toch nog tot de 16e minuut toen de eerste goal viel. Nick Verheggen werd op links gelanceerd en zijn voorzet op maat werd door Robin v. Vuurden koppend doeltreffend afgerond. Het spelbeeld bleef hierna zoals gedurende de hele wedstrijd aanvallen en nog eens aanvallen. Jammer was dat er eigenlijk te weinig doelrijpe kansen uit voortkwamen. Het duurde tot enkele minuten vóór het rustsignaal dat de 2 – 0 viel. De goal was bijna identiek aan de vorige goal alleen met dit verschil dat de bal nu door Nick Verheggen laag over de grond werd voorgezet en door Robin van Vuurden werd binnen getikt.

Ook van de 2e helft kan vermeld worden dat Rood-Wit’67/Plus bleef aanvallen maar ook nu te weinig echt uitgespeelde kansen, maar verdedigend geen kansen weggegeven. In de 56e minuut scoorde Robin v. Vuurden zijn 3e goal uit een moeilijke hoek na een voorzet van Maarten Derks. 4 Minuten vóór tijd had Robin zijn mooiste goal van de wedstrijd kunnen maken door de bal over de Boys keeper te lobben, echter kon de keeper nog net met zijn vingertoppen de bal over de doellat duwen.

A.s. zondag staat de belangrijke wedstrijd uit tegen koploper SVSH uit Someren Heide op het programma.