Partituurlaan 100
5642ST
EINDHOVEN
tel. 040-2812334

Na een onderbreking van meer dan 3 maanden speelde Rood-Wit’67/plus weer een competitiewedstrijd en wel tegen koploper Tongelre. De Roodwitters wisten op sensationele wijze een overwinning mee naar huis te nemen. 10 Minuten vóór tijd was de stand nog 4 – 1 maar in 10 minuten tijd wist Rood-Wit’67/Plus nog 4 keer te scoren.

Rood-Wit’67/Plus begon sterk aan de wedstrijd en liet de koploper niet in hun spel komen Er werd flink druk gezet op het middenveld zodat de gevaarlijke voorhoede van Tongelre weinig aan de bal kwam. Met name Boubacar Diallo is een razend snelle spits die vaak voor gevaar zorgde. In de 20e minuut kreeg Robin v. Vuurden de eerste kans van de wedstrijd na een pass van Jordi v. Leeuwen. Hierna regende het kansen doordat Tongelre veel ruimte achterin weggaf. Het duurde tot de 40e minuut voordat de eerste goal viel. Robin speelde Jordi goed vrij en deze rondde bekwaam af 0 – 1. Hierna kregen de Roodwitters nog enkele kansen zodat het eigenlijk al 3 – 0 of 4 – 0 had moeten staan. In de counter scoorde Tongelre echter tegen door een doelpunt van Michael v. Hout. Na de rust waren de eerste kansen weer voor Rood-Wit’67/Plus maar tegen de verhouding in kwam Tongelre op 2 – 1 wederom een doelpunt van Michael v. Hout. Rood-Wit’67/Plus was het goede spel van de eerste helft even kwijt en Tongelre kon uitlopen naar 4 – 1. Dit was de stand na 80 minuten. In deze minuut scoorde Kaenen Rullenraad, die net ingevallen was, 4 – 2 . De Roodwitters gingen er weer in geloven en gingen achter man op man spelen. Dit zorgde voor veel druk op de achterhoede van Tongelre die volledig weggespeeld werd. Jordi v. Leeuwen maakte 4 – 3 na een assist van Robin v. Vuurden. Robin maakte zelf de 4 – 4 en in de allerlaatste minuut scoorde Harm Derks nog de 4 – 5. Een wedstrijd om niet snel te vergeten waarin Rood-Wit’67/Plus een geweldige strijdlust toonde met vaak goed voetbal.