Boszicht 230
6024AP
BUDEL-DORPLEIN
tel. 0495-519913

Overtuigend, een lust voor het oog en om van te smullen, zo laat het spel van Rood-Wit’67/Plus zich samenvatten. Na tien minuten opende Roel v.d. Vorst de score (1 – 0) voor Rood-Wit’67/Plus na een voorzet van Robin v. Vuurden. 5 Minuten later een strafschop voor Rood-Wit’67/Plus, Harm Derks schoot de bal (geschonken door supporter Pierre Clement) beheerst langs de RKSVV keeper 2 – 0. 10 Minuten later kopte Harm ook de 3 – 0 tegen de touwen uit een corner van Nick Lucassen. RKSVV deed in de 29e minuut wat terug via Serge Stultiens 3 – 1. 8 Minuten vóór rust zorgde Roel v.d. Vorst voor weer een marge van drie doelpunten uit een corner van weer Nick Lucassen 4 – 1, tevens ruststand. In de 58e min. maakte Steef Damen na aangeven van Jordi v. Leeuwen de 5 – 1. 2 Minuten later slalomde Jordi v. Leeuwen door de RKSVV verdediging en gunde Steef Damen de score 6 – 1. Hierna voorkwam de lat en enkele keren dat een RKSVV speler de bal nog op de doellijn kon wegwerken een nog grotere marge. 5 Minuten vóór tijd verstuurde Maarten Derks een dieptepass op Steef Damen die vervolgens Nick Verheggen de 7 – 1 liet scoren. Kort vóór tijd scoorde Serge Stultiens uit een strafschop zijn 2e doelpunt en tevens de 7 – 2 eindstand.