A.s. zaterdag Rood-Wit’67/Plus – SV Budel - Rood Wit'67/Plus

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

A.s. zaterdag Rood-Wit’67/Plus – SV Budel

30 januari 2023 10:45


Deze derby leeft al vanaf zondag 19 juni 2022. Rood-Wit’67/Plus moest die dag een promotiewedstrijd spelen tegen FC Roerdalen.

De Roodwitters wonnen die wedstrijd en promoveerden naar de
4e klasse. Direct na afloop werd al gesproken over de derbywedstrijden en dan vooral de wedstrijd thuis tegen SV Budel.

A.s. zaterdag (aanvang 15.00 uur) is het dan zover. Voor beide teams een belangrijke wedstrijd: Rood-Wit’67/Plus staat op de       
2e plaats van onderen en SV Budel staat bovenaan de ranglijst met
3 punten voorsprong. De Roodwitters willen niet degraderen en
SV Budel wil graag kampioen worden. De eerste wedstrijd eindigde in een verdiende 3 – 0 overwinning voor SV Budel. De laatste wedstrijd voor de winterstop was voor beiden op 
11 december.
Hoe komen beide teams uit de winterstop? De Roodwitters hebben goed door kunnen trainen en hebben enkele vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. De wil om niet te degraderen is groot.

Deze derbywedstrijd zal ook nog een feestelijk tintje krijgen. Carnavalsverenigingen De Heiknuuters, De Buulder Buk en De Toeters zullen aanwezig zijn en de prinsen zullen de aftrap verzorgen. Om iedereen te vermaken zal de derde helft muzikaal in de kantine omlijst worden door een deejay. 

De wedstrijdbal is geschonken door Stevens Televisies uit Budel-Schoot.

DENNIS v. MOORSEL van de Plus uit Budel-Schoot heeft voor vandaag een prijs van € 100 en een van € 50 beschikbaar gesteld voor degene die de rust- en eindstand goed raadt. De prijswinnaar wordt bekend gemaakt via Facebook.

Voor aanvang van de wedstrijd zullen er lootjes verkocht worden voor niet ÉÉN maar voor VIER levensmiddelenmanden, geschonken door Plus Dennis van Moorsel uit Budel-Schoot. De winnaars worden na afloop van de wedstrijd bekend gemaakt in de kantine.

Zie foto: Rood-Wit’67 – SV Budel: 9 maart 1980. Het was toen een wedstrijd die om de koppositie in de 3e klasse ging. Rood-Wit’67 stond fier aan kop met 4 punten voorsprong op SV Budel. SV Budel moest dus winnen. Het werd een heel aantrekkelijke wedstrijd voor de 3.500 toeschouwers met als eindresultaat een gelijkspel 2 – 2.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!