In memoriam: Rood-Wit’67 clubicoon Jan van der Kampen overleden - Rood Wit'67/Plus

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

In memoriam: Rood-Wit’67 clubicoon Jan van der Kampen overleden

7 juni 2022 19:15


Met grote verslagenheid heeft Rood-Wit’67 kennis genomen van het overlijden van Jan van der Kampen. Maandag 6 juni 2022 (2e Pinksterdag) overleed Jan op 74 jarige leeftijd. Jan was samen met Greetje een en al Rood-Wit’67 (bijna 53 jaar lid).

Jan was erelid, lid van verdienste en o.a. vanwege zijn grote verdiensten voor Rood-Wit’67 benoemd als lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij is bijna 40 jaar bestuurslid geweest waarvan 15 jaren secretaris en 7 jaren jeugdvoorzitter, 11 jaren de publiciteit verzorgd en 25 jaar KNVB- en clubscheidsrechter. Daarnaast nog in diverse commissies gezeten. 10 Jaren waren Jan en Greetje de beheerders van de kantine op de donderdagen maar vóór die tijd al vele jaren meegeholpen in de kantine. Alle uit- en thuiswedstrijden van het 1e elftal werden samen met Greetje bezocht.

Jan zullen we herinneren als een echte clubman met een groot Rood-Wit’67 hart, zeer betrokken bij alles wat binnen de vereniging gebeurde.

We zijn Jan erg dankbaar voor alles wat hij voor Rood-Wit’67 heeft gedaan. Ons medeleven gaat uit naar Greetje, Richard en zijn echtgenote, zijn kleinkinderen en alle overige familieleden, vrienden en kennissen. We wensen hen veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies.
Voor meer informatie over het overlijden van Jan, zie: www.wandaroosen-uitvaartzorg.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!