Rood-Wit’67/Plus begint competitie met gelijkspel

27 september 2021 10:00

De 1e competitiewedstrijd van het seizoen 2021/2022 eindigde voor Rood-Wit’67/Plus in een gelijkspel.

Trainer Ivo Bernaerts zei afgelopen donderdag nog dat ze klaar waren voor het nieuwe seizoen. Dat bleek afgelopen zondag in Neer in de rust niet. De Roodwitters keken toen tegen een 2 – 0 achterstand aan. RKSVN was in die eerste helft iets dominanter. Dit kwam tot uiting door 2 doelpunten, in de 32e minuut 1 – 0 door Jasper Blaauw en 1 minuut voor het rustsignaal 2 – 0 door Sem Nijssen.                                                                                                         Ivo Bernaerts bracht na de thee 3 jeugdspelers in de ploeg en dit resulteerde in een ommekeer. Het liep beter, Rood-Wit’67/Plus zette meer druk en werd voor het RKSVN doel gevaarlijker. Dit resulteerde in de 55e minuut in de aansluitingstreffer van Jordi van Leeuwen met een afstandsschot (1 – 2). De Roodwitters bleven de betere ploeg. Dit kwam pas tot uiting 8 minuten voor tijd toen Tom Ras de stand gelijktrok 2 - 2. Hierna hadden beide teams de mogelijkheid om nog te winnen maar een gelijkspel was een terechte uitslag. Zondag 3 oktober staat de wedstrijd Roodwit’67/Plus 1 – Olympia Boys 1 op het programma, aanvang 14.30 uur (gratis toegang). De wedstrijdbal is geschonken door erelid Jan v.d. Kampen en zijn vrouw Greetje.