Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Gelijkspel Rood-Wit’67/Plus - FC Cranendonck 1 (beker)

20 september 2021 12:45

Rood-Wit’67/Plus en FC Cranendonck hebben de laatste bekercompetitie afgesloten met een gelijkspel 2 – 2.

Vóór rust was FC Cranendonck de betere ploeg, na rust Rood-Wit’67/Plus. Fysiek was FC Cranendonck de gehele wedstrijd sterker daar stond tegenover dat de Roodwitters de meeste kansen creëerden. Het eerste schot op goal (net over) was in de 28e min. van Wesley Damen van FC Cranendonck. Hierna nog 2x een buitenspelgoal, 1 van Rood-Wit’67/Plus en 1x FC Cranendonck. De Roodwitters gingen toch met een 1 – 0 ruststand naar de kleedkamers. Een voorzet van Jordi v. Leeuwen werd door Marijn Mommers van FC Cranendonck slecht weggekopt. De bal (geschonken door Antiek Centrum Slegers Hamont) werd door Steef Damen vanaf 25 m hoog in het doel geschoten 1 – 0. In de 58e min. gaf Roodwitter Tom Roost vanaf links een voorzet op Robin v. Vuurden die vervolgens weer voorlegde op de kop van Steef Damen. Hij scoorde 2 – 0. In de 70e een directe vrije trap die door Sjoerd Driessen over keeper Joep Lammers werd geschoten 1 – 2. Hierna kwam Robin v. Vuurden nog 2x alleen voor keeper Tom v. Happen van FC Cranendonck (1x schot tegen de keeper en 1x goed keeperswerk). In de 82e min. kreeg FC Cranendonck wel erg gemakkelijk een vrije trap te nemen, een met gevolgen. De bal werd na de voorzet door Harm Derks in eigen doel gekopt 2 – 2. Beide teams zijn hiermee uitgeschakeld in de bekercompetitie.