Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Rood-Wit'67/Plus 1 begint 1e competitiewedstrijd met kleine nederlaag

21 september 2020 11:30

Rood-Wit’67/Plus 1 heeft in haar 1e competitiewedstrijd een kleine nederlaag geleden tegen SVSH uit Someren Heide.

In de eerste helft deden de teams niet voor elkaar onder. De Roodwitters kregen wel de meeste kansen. Al in de 6e min. kreeg Nick Lucassen de kans om te scoren. Alleen voor keeper Coen Smits van SVSH schoot hij de bal, geschonken door Pierre Clement (supporter), naast het doel. In de 33e min. werd Robin van Vuurden, na een prachtpass van Jordi van Leeuwen, de diepte ingestuurd. Het schot van Robin zou precies onder de lat gepast hebben maar de SVSH doelman raakte de bal net genoeg aan om vervolgens over het doel te gaan. In de laatste minuut voor rust kreeg SVSH 2 grote mogelijkheden om de score te openen. Eerst werd de bal tegen de lat gekopt waarna de terugkaatsende bal wederom tegen de lat werd gekopt. Ruststand 0 – 0.

Na rust zakte het spelpeil wat maar ook het aantal kansen. In de 65e min. ontving Stefan Maas van SVSH, na een mooie combinatie op links de bal en schoof die

onhoudbaar in de verre hoek, 0 - 1. In de laatste minuut had Rood-Wit'67/Plus uit een scrimmage moeten en kunnen scoren maar de bal rolde naast het doel.

Pupil van de week was Alicia Vaneerdewegh.

A.s. zondag RKSVN 1 (Neer) - Rood-Wit’67/Plus 1, aanvang 14.30 uur.